Újragondolt írói lét

2021. február 03. 21:45 - M. Baranyai Anikó

Hamarosan megjelenik az Író leszek című könyvem

Kezdd ezzel, és építsd tudatosan az álmod

over-the-shoulder-mockup-of-a-woman-reading-from-her-kindle-paperwhite-26083.jpgAz utolsó simításoknál  tartunk, így nemsokára elérhetővé válik bárki számára az ÍRÓ LESZEK című könyvem. Először e-könyvben, majd ősszel már kézzel fogható formában is beszerzethetitek. Addig is moly.hu-n várólistára tudjátok tenni. A tartalomból:

Bárki ​lehet író, jól írni azonban csak kevesen tudnak. Az ösztönös tehetség kevés, és ritka is. Kell az előkészítés, a szerteágazó és szakmai ismeret és kapcsolati tőke, az elköteleződés a kimondott cél mellett, a mindenáron kitartás, valamint nem árt a stabil anyagi háttér sem.

Ami még nélkülözhetetlen: az a türelem. Itt semmi sem azonnali. A ráfordított idő bizonytalan. Egyértelmű és mindenki számára másolható, jól bevált sikerrecept nincs.

Ahhoz, hogy megválósítsd az álmod, ismerned kell a könyvkészítés mentét, a kiadás folyamatát, az író feladatait, és tenned kell. Nem várhatsz a berepülő galambra.

Egyéni megoldások kellenek, melyek épülhetnek részben átvehető, követhető mintákra, azonban az ismertség, elismertség minden író esetében másképp érhető el. Esetedben is.

Ezzel a könyvvel igyekszem megmutatni, mi mindennel jár együtt a választásod. Segítek, hogy körültekintően dönthess, és megtedd az első lépéseket, majd tudd folytatni az utad, hogy célba érj.

Kívánom neked, hogy ismert és elismert író legyen belőled.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mba-konyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr1916415162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újragondolt írói lét
süti beállítások módosítása