Újragondolt írói lét

2021. január 11. 14:14 - M. Baranyai Anikó

Könyvet írtam 399+ napnyi sziporka címmel

Íróként keltsd életre a közösségi média platformjaid

Van, hogy a triviális dolgok nem jutnak eszünkbe. Van, hogy a lelkesedésünk csökken. Van, hogy a pillanatnyi sikertelenség elveszi a kedvünket. Van, hogy csak segítség kellene a következő lépéshez.

A közösségi médiában íróként jelen kell lenni. Ez vitathatatlan. Tartalmat gyártani viszont nem mindig egyszerű. Éppen ezért készítettem egy könyvet, ami segíthet átlendülni a holtponton, ötleteket ad, és a tervezettséget is támogatja.

Sziporkázz az online térben:
1585475397.png

Akik már forgatják és remélem, tényleg hasznosítani is fogják olvasottakat, így nyilatkoztak róla a molyon:

Robin O'Wrightly véleménye:

Köszönöm, hogy előolvashattam a kötetet, és igen, a lehető legjobbkor érkezett. :) Ezt senki ne elemző szakkönyvként vegye a kezébe, sokkal inkább iniciátor, azaz gyújtóláng. Annie nem tölti az időt felesleges szócsépléssel vagy unalmas magyarázatokkal, hanem belecsap a lecsóba: író vagy? Akkor vedd komolyan magad, pontosan tudod, miről van szó és mit akarsz. Ha készen állsz, akkor azonnal megkapod a szerszámkészletet és a használati utasítást. Minden más rajtad áll, hisz ki máson állna?
Sok mindent, amit leírt, már alkalmazok magam is, hiszen kiadó-író viszonylatban, illetve az író-olvasói közösségen keresztül pár éve ismerjük már egymást a szerzővel. Azonban volt, amivel újat mondott, és azért a többi tudást sem ártott felelevenítenem. Engem megerősített abban a tudatban, hogy jó irányba tartok és fejlődhetek abban, amit csinálok. Hasznos tervező is tartozik a könyvhöz, ahova a saját tapasztalatokat, ötleteket is le lehet írni. Jó kiindulópont hasonlóan kevéssé ismert, alternatív utakon talajvíz-létet választó íróknak, így bátran ajánlom!

Krencz Nóra véleménye: 

Abszolút hiánypótló iromány, ami tényleg segíteni akar, és teljesen egyértelmű, gyakorlati tanácsokat ad, hogyan pörgesd fel internetes jelenlétedet. Nem ködösít, nem csak félig teszi eléd a megoldást. Kerek perec kimondja: ahhoz, hogy elérj valamit, azért bizony meg kell dolgoznod. A világ minden téren pont így működik, még ha sokan szeretik is elkerülni a munkát. Úgy hiszem, aki komolyan veszi a feladatot, egész komoly magasságokat is elérhet. Csak nem szabad megállni, ha már belefogtál.

Köszegi-Arbeiter Anita véleménye:

Hiánypótló alkotás. Rendkívül nagy segítség, csupa hasznos, gyakorlati tanács és ötlet. Nincs felesleges kör, és a téma melletti elsétálás, hogy csináld csináld. Ez a könyv a hogyant is megmondja. Nálam abszolút helye van a polcon, és csak ajánlani tudom, hogy másoknak is ott legyen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mba-konyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr4716375512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újragondolt írói lét
süti beállítások módosítása